top of page

RESET YOUR SKIN TREATMENT

JA, ik wil kennismaken met IK!
Maak kennis met de IK Huidspecialist en de Reset Your Skin Treatment! Met deze kennismakingsbehandeling heb je de sleutel naar de perfecte huid in handen. Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Want een gladde stralende huid, dat is het resultaat dat jij je toewenst.

Na de kennismakingsbehandeling helpt jouw IK Huidspecialist jou in het 4 Fasen Reset behandelprogramma om je huid eens in de 6 weken een extra boost te geven. We brengen jouw huid terug naar de gezonde basis en geven we haar de natuurlijk pH-waarde van 5.5 terug. Zo wordt jouw huid minder vatbaar voor huidproblemen en ontstaan rimpels minder snel. In Fase 1 en 2 zorgen we voor het juiste evenwicht in de huid. Fase 3 en 4 zijn krachtig in het behalen van zichtbare resultaten. Maximale huidverbetering, dat is ons doel!

Kennismaking thuis met IK: de Reset Skincare Box
Naast de behandeling in de salon verzorg je je huid thuis met krachtige producten. Ons Research & Development team heeft hiervoor vier producten geselecteerd en samengevoegd in de Reset Skincare Box. Zo kun je op een eenvoudige doeltreffende manier kennis maken met 100% pure, natuurlijke huidverbeteringsproducten van IK Skin Perfection.

 

Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis vind je in deze box. De Reset Skincare Box bevat:

SILK+ Zeer milde reiniging
SCRUB+ 3-in-1 lysing, peeling en scrub in één
HYALURON+ Hydraterend serum
DOUBLE+ Kalmerend en voedend gezichtsmasker
Een goede 24H crème afgestemd op jouw huidtype maakt jouw thuisverzorging af!

De behandelingen in de salon en de krachtige producten thuis samen zorgen voor het maximale resultaat!

ERVAAR DE KRACHT VAN DE SKINCARE BOX!

Met de IK-producten thuis, de behandeling in de salon en niet te vergeten, gezonde voeding, behalen we samen het beste resultaat. Ervaar op een ontspannende manier hoe we de huid voor jou kunnen laten werken. Het resultaat: maximale huidverbetering!

1. Boek nu een kennismakingsbehandeling RESET YOUR SKIN

Het beste resultaat om jouw huidadvies of huidprobleem aan te pakken bereik je thuis en in de IK salon. Jouw IK Huidspecialist helpt jou met professionele huidbehandelingen om je huid eens in de 6 weken een extra boost te geven. Zo wordt jouw huidwens of huidprobleem op de meest effectieve wijze aangepakt.

2. Ontvang GRATIS de basis van je thuisverzorging: een goede (fullsize!) 24H crème…

Een goede 24H crème voor thuis, afgestemd op jouw huidtype, is de basis. Jouw IK Huidspecialist kan je hierin adviseren.

 

3. Én ontvang de RESET SKINCARE BOX t.w.v. € 39,95 GRATIS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis zitten in deze box! De Reset Skincare box bevat een reiniging SILK+ , een dieptereiniging SCRUB+  een serum HYALURON+  en een gezichtsmasker DOUBLE+

Ontvang deze drie voordelen voor maar € 79,-!

image.jpg
banners-reset-skincare.jpg

KIES HET BESTE
Voor jouw huid

Laat een vriend/vriendin kennis maken met IK Skin Perfection en geef de IK Cadeauvoucher!

Ben jij overtuigd van IK? Hoe geweldig zou het dan zijn wanneer jouw vriend of vriendin dezelfde fantastische resultaten boekt als jij? Laat haar vandaag nog de eerste stap zetten naar een mooie en gezonde huid. Laat haar met de Reset Your Skin-gezichtsbehandeling op een ontspannen manier, maximale huidverbetering ervaren.

Ook zij ontvangt de Reset Your Skin-gezichtsbehandeling, een fullsize 24H crème afgestemd op haar huidtype en de Reset Skincare Box, samen voor maar € 79,-.

Ga naar jouw IK Huidspecialist en vraag naar de cadeauvoucher!

bottom of page